Programma Maagballon

Allurion programma – zachte aanpak, harde resultaten

In theorie is afvallen simpel: minder eten en meer bewegen. In de praktijk blijkt het een pak moeilijker. Het Allurion programma biedt een uitkomst. Je verliest snel flink wat kilo’s én krijgt individuele coaching voor blijvende resultaten.

Kom jij in aanmerking?

Allurion programma – maagballon en lifestylecoaching

Het Allurion programma van de Allurion Kliniek is medisch verantwoord en met bewezen effect – ook op de lange termijn. Hoewel de resultaten van patiënt tot patiënt verschillen, verlies je gemiddeld 10 à 15 kilo op 16 weken.

Dat gewicht verlies je omdat de maagballon je een vol gevoel heeft, waardoor je vanzelf minder eet. De intensieve begeleiding van dokter Dokter van Vlodrop en het coachingteam zorgen voor een duurzame gedragsverandering zodat je de kilo’s voorgoed kwijtraakt.

In 6 stappen naar een gezonder leven:

We beoordelen of je voldoet aan de voorwaarden voor het programma. Je moet een BMI hebben van minstens 27.

Je slikt de opgevouwen maagballon door met een capsule, zonder vervelende en pijnlijke endoscopie. 20 minuten later start zijn werking: jouw hongergevoel stillen.

We vullen de ballon via een dun slangetje dat aan de capsule zit.

We nemen een röntgenfoto om na te gaan of de ballon goed is geplaatst en gevuld. Zo ja, dan verwijderen we het slangetje.

Je volgt gedurende 16 weken een coachingtraject. Hiermee reiken we jou de handvatten aan om voorgoed een gezonde levensstijl aan te nemen. De focus ligt op voeding en beweging, in een programma dat past bij jouw situatie.

Na 16 weken lost de maagballon vanzelf op. Hij verlaat op natuurlijke wijze je lichaam.

Simon geeft instructies over hoe de maagballon ingeslikt dient te worden.

Dr. Simon Monkhouse
8,8 / 10

De berekende score van Allurion Kliniek op basis van 85 ervaringen.

100% onafhankelijke reviews

Annemarie legt uit hoe het proces verloopt vóór de daadwerkelijke behandeling: de pre-intake.

Annemarie van Allurion Kliniek

Klaar voor een nieuwe start!

Tijdens het programma van 16 weken helpen onze coaches jou om gezonde gewoontes aan te leren. Die gedragsverandering zorgt ervoor dat je nieuwe levensstijl jou voortaan als gegoten zit – ook lang nadat de maagballon weg is.

Gratis consult Allurion maagballon programma

Benieuwd of Allurion iets voor jou is? Graag weten of je in aanmerking komt?