Kosten maagballon

Allurion: het all-inprogramma voor gewichtsverlies

Het Allurion programma kost 3.995 euro. Niet goedkoop, wel effectief. De prijs omvat:

Wordt de maagballon terugbetaald door de mutualiteit?

In principe komt de mutualiteit of zorgverzekering niet tussenbeide. De kosten voor de ballon en het programma – in totaal 3.995 euro – komen dus volledig voor jouw rekening.

We zijn er ons van bewust dat het Allurion programma niet goedkoop is. Naast de inslikbare maagballon – een unicum en medische revolutie – krijg je maandenlange, intensieve begeleiding.

Bovendien mag je rekenen op uitstekende én duurzame resultaten: je verliest gemiddeld 10 tot 15 kilo in 16 weken tijd. Die gezondheidswinst compenseert ruim de investering.

Kan ik de betaling spreiden?

U kunt uw behandelingen bij Allurion Kliniek in termijnen betalen. Daartoe werken wij samen met Cosmetic Finance. Cosmetic Finance is als intermediair gespecialiseerd in medische en/of cosmetische financieringen. Bedragen vanaf €2500,- komen in aanmerking om gefinancierd te worden. Klik hier om direct vrijblijvend een aanvraag in te dienen. Er wordt dan binnen 24 uur contact met u opgenomen.

Meer informatie vindt u op www.cosmeticfinance.be.

Nieuwsgierig? Vraag je gratis consult!

Maar check eerst of je aan deze voorwaarden voldoet:

Vink je alle eisen af? Maak dan een afspraak voor een gratis raadpleging met onze arts en lifestylecoach. Zij onderzoeken je lichamelijk, stellen bijkomende vragen en lichten de procedure toe.