fbpx

Dr. Veerle van Vlodrop & Ilse Verckens

Specialist in de behandeling van overgewicht

In Vlaanderen zet Dokter van Vlodrop Allurion Maagballon en krijg je lifestylecoaching van Ilse Verckens.

Het Allurion Kliniek team

Ilse Verckens

Ilse Verckens ondersteunt je tijdens het Allurion maagballon programma. De maagballon in combinatie met verandering van beweging en voeding is de sleutel naar blijvend gewichtsverlies. Gedurende 6 maanden word je intensief begeleid door Ilse.

Dr. van Vlodrop, obesitaschirurg

Na haar opleiding abdominale heelkunde specialiseerde dr. Veerle Van Vlodrop zich in de laparoscopische en bariatrische heelkunde. Ze is lid van het RBSS, IFSO, SOS-B en BABS en behoort tot de teachers van de ‘Europese school voor laparoscopische heelkunde’. Naast haar werk in de reguliere abdominale heelkunde staat ze als specialist in obesitaschirurgie mee in voor ons programma Gewichtszorg.

Dr. Gerkens, gastro-enterologie

Dr Gerkens oefende drie jaar lang de algemene geneeskunde uit. Vervolgens specialiseerde zij zich in gastro-enterologie, die zij sinds 2007 uitoefent. Endoscopische onderzoeken en technische proctologieprocedures worden uitgevoerd in een ontspannen en comfortabele sfeer, met ondersteuning van opgeleid en attent personeel.

Dr. Edo Aarts, bariatrisch chirurg

Edo Aarts is een bariatrische arts: een geneesheer met expertise in de behandeling van overgewicht. Hij voerde al enkele duizenden ingrepen uit om mensen af te helpen van hun overtollige kilo’s. Naast ‘klassieke’ maagverkleiningen via chirurgische ingrepen, legt hij zich als mede-initiatiefnemer van de Allurion Kliniek ook toe op de ‘zachte’ aanpak met de Allurion maagballon.

Allurion Kliniek België

Dokter Aarts is gerenommeerd in zijn vak. In 2014 promoveerde hij aan het Radboud Universitair Medisch Centrum rond het thema overgewicht. Sinds de oprichting van de Allurion Kliniek in Nederland in 2019, plaatste Edo Aarts al een 800-tal Allurion maagballonnen. Daarmee is zijn kliniek in Nederland de grootste en meest ervaren in Europa. In 2022 opende hij ook in België een Allurion Kliniek.
Je vertrouwt dus met een gerust hart op zijn expertise en ervaring. Lees er de ervaringen van onze klanten maar op na. En maak alvast virtueel kennis met de dokter in dit filmpje.

Video afspelen

Contacteer ons

Nog vragen over onze kliniek of het programma? We beantwoorden ze graag!

België – Vlaams
Okegembaan 140B
9400 Ninove
0477-751833
info@allurionkliniek.be

Nederland
Ruimtevaart 50
3824 MX Amersfoort
+31 35 303 4100
info@allurionkliniek.nl