Lifestyle coaching

Het lifestyleprogramma plaveit de weg naar een gezonder leven

De Allurion maagballon is geen eindpunt, maar een beginpunt. Onze coaches begeleiden jou een-op-een met adviezen rond voeding en beweging. Geen belerend vingertje, wel inzichten en motiverende duwtjes in de rug – de sleutel tot blijvend gewichtsverlies.

Allurion programma: maagballon plus 4,5 maanden coaching

Gewicht verliezen is één ding, vermijden dat de kilo’s weer blijven pakken nog iets anders. Onze lifestylecoaches tonen jou de weg naar een vitalere levensstijl én zorgen ervoor dat je die volhoudt.

Intake

Tijdens de intake bespreek je met onze arts je uitdagingen en valkuilen. Waarom is het jou eerder niet gelukt om af te vallen? Wat zijn de grootste drijfveren om iets aan je gewicht te doen? Welke doelstellingen heb je voor ogen?

Je wensen en behoeften vormen de basis voor je begeleidingstraject van 4,5 maanden. We koppelen jou aan de coach die het beste bij je past. In die persoonlijke ondersteuning schuilt de kracht van het Allurion programma.

Focus

Je lifestylecoach volgt een vast programma en monitort daarbij je gewichtsverlies. Maar er is veel ruimte voor een persoonlijke invulling. Misschien wil je extra inzetten op trainen om je conditie op te krikken. Of misschien heb je meer baat bij inzicht in gezonde voeding en eetschema’s. Soms gooien mentale problemen roet in het eten. Dat vraagt dan weer om nog een andere aanpak. Wees gerust: je krijgt de coach en het programma die jou op het lijf zijn geschreven.

Christel over het belang van de lifestylecoach

Benieuwd of je in aanmerking komt voor het Allurion programma?

Check alvast of je aan deze voorwaarden voldoet:

Vink je alle eisen af?